fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Петра Мельникова виписали з лікарні

   Ректора Податкової академії Петра Мельника виписали з Бучанської райлікарні додому і, імовірно, в середу на нього одягнуть спецбраслет, який буде фіксувати його знаходження щомиті, повідомляє газета "Вести".  

 За інформацією газети, експерти схиляються до того, що справа П.Мельника буде розвиватися і далі, за даними джерел, відеоспостереження за ректором велося не один місяць.

 Як повідомлялося, П.Мельник був затриманий 27 липня співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 і 80 тис. грн за вступ їх родичів у свій виш.  

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 1 серпня Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом. П.Мельнику заборонено залишати місце проживання, за винятком тих ситуацій, коли йому знадобиться медичний огляд або лікування. Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту буде діяти протягом часу розслідування кримінального провадження – до 27 вересня 2013 року.  

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Захист П.Мельника задоволений домашнім арештом підзахисного і заявив, що не буде оскаржувати рішення про обрання цього запобіжного заходу..   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: