fbpx
Новини світу

Лікар ДМУ РФ: “Путін значно молодший за свої роки”

  За словами начальника Головного медичного управління, заслуженого лікаря РФ Сергія Миронова, високій працездатності російського президента сприяє його спортивний спосіб життя.

 "Володимир Путін дуже спортивна людина. З точки зору медицини Путін значно молодший за свої роки. Його спортивний спосіб життя сприяє чудовій працездатності", – заявив Миронов.

 Начальник ДМУ розповів, що одного разу він з колегами підрахував, що президент Росії "перевершує всі норми нальоту для пілотів". Примітно, що він навіть знаходить час подрімати в літаку, що говорить про його високу стресостійкість.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Крім того, в житті глави держави велике місце займає плавання, підкреслив Миронов. "Плавання у нього, по-моєму, один з пріоритетних видів і відновлення, і адаптації до стресових ситуацій", – розповів лікар, додавши, що Путін «досить скептично ставиться до прийому медикаментів, навіть якщо це банальні таблетки від застуди». Президент Росії, за словами Миронова, «воліє народні засоби, чай з медом, лазню, масаж».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: