Девіду Бекхему надійшла чергова пропозиція знятися в кіно

 Режисер Колін Ферт запросив екс-футболіста «Манчестер Юнайтед», «Реала» і «Лос-Анджелес Гелаксі» Девіда Бекхема знятися в шпигунському трилері «Секретна служба».

 «Бекса покликав Колін Ферт, але він ще не дав йому відповіді. Девіду подобається кіно і перспектива з’явитися на великому екрані, але лише один раз. Про акторську кар’єру не йдеться», – розповіло британським ЗМІ джерело, близьке до сім’ї Бекхемів.

 Після завершення спортивної кар’єри Девід Бекхем досить часто отримує пропозиції знятися в тому чи іншому фільмі. Дружина колишнього футболіста, екс-солістка групи Spice Girls Вікторія Бекхем (у дівоцтві Адамс) навіть говорила, що її чоловік може стати наступним Джеймсом Бондом.

Related Post

 «Якщо з нами буде Девід Бекхем, то інтерес до фільму виросте до таких висот, що кожен захоче побачити його», – заявив один з режисерів «бондіани».

 І поки Девід Бекхем розмірковує над тим, чи прийняти йому пропозицію Коліна Ферта, до «Секретної служби» вже приєдналися Семюел Л. Джексон і Тарон Егертон. Вихід фільму на широкі екрани запланований на кінець осені наступного року.

Девід Бекхем може знятися в кіно (відео):

За матеріалами: film.ru

Leave a Comment