fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Інцидент з потягом «Дніпропетровськ-Євпаторія» на 4 години затримав поїзди до Криму

 Унаслідок того, що в ніч з суботи на неділю в Запоріжжі два вагони поїзда № 225, що слідував за маршрутом «Дніпропетровськ-Євпаторія», зійшли з рейок, приблизно два десятки пасажирських поїздів на Кримському напрямку були змушені затримати час прибуття до кінцевих пунктів маршрутів. Про це повідомив прес-центр «Укрзалізниці».

 Повідомляється, що інцидент з поїздом № 225 «Дніпропетровськ-Євпаторія» став причиною затримки до 4-х годин приблизно двох десятків пасажирських поїздів, що рухаються в Кримському напрямку (непарним шляхом). У відомстві повідомили, що після інциденту було організовано регулювання руху поїздів в обох напрямках  парною залізничною колією.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 У ніч з суботи на неділю, 4 серпня, в Запорізькій області у пасажирського поїзда № 225, який рухався за маршрутом «Дніпропетровськ-Євпаторія», зійшли з рейок два останні вагони, повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

 Співробітники ДержНС відзначають, що о 00:30 4 серпня в Запорізькій області, на станції «Канкринівка» (Придніпровська залізниця), при русі пасажирського поїзда № 225 сполученням «Дніпропетровськ-Євпаторія» унаслідок обриву піддона двигуна локомотива стався схід з рейок колісних пар 2-х останніх пасажирських вагонів. За наявними даними, у складі поїзда перебували 19 вагонів з пасажирами. За даними ДержНС, постраждалих і жертв в ході події немає.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 «О 3:40 4 серпня після заміни локомотива пасажири в 17-ти вагонах поїзда № 225 були відправлені до місця призначення, а вже о 5:20 аварійні вагони були встановлені на рейки», – сказано в повідомленні ДержНС.

 Повідомляється, що на місці події працювали співробітники оперативної групи головного управління ДержНС України в Запорізькій області.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: