fbpx
Футбол

«Шахтар» – «Динамо». Думка футболістів «Шахтаря»

 Перед центральним матчем 4-го туру «Шахтар» – «Динамо» гравці донецького клубу не соромилися у висловлюванні своєї думки на результат майбутнього поєдинку з бронзовим призером.

 На думку Даріо Срни, матчі з київським «Динамо» – це завжди специфічні гри. Команди сьогодні чекає важкий матч. Однак «Шахтар» грає вдома, а значить, буде повністю забитий стадіон. Вболівальники чекають від «Шахтаря» перемоги, і команда постарається виграти матч, який є дуже важливим для «гірників».

 Ярослав Ракицький заявив, що не дивився матчі київського «Динамо».

 «Завдання захисників – не пропустити. Будемо його виконувати на полі», – зазначив Ракицький.

 За його словами, в Донецьку глядачі ходять на кожен матч «Шахтаря», і це дуже приємно. На матчі «Шахтар» – «Динамо», звичайно, стадіон буде повністю забитий, що дуже важливо для команди.

 Томаш Хюбшман підкреслив, що незважаючи на те, що київське «Динамо» придбало в літнє міжсезоння багато сильних новачків, «Шахтар» також непогано підсилився. Незважаючи на відхід провідних гравців – Вілліана, Фернандіньо і Мхітаряна, а також Развана Раца та Олексія Гая, команда зуміла підписати на їхні місця інших сильних футболістів.

 «Тому я не думаю, що ми стали слабкішими», – упевнений чех.

 Зрозуміло, зазначає Хюбшман, що футболісти, які провели в «Шахтарі» багато часу, дуже добре розуміли гру команди, а новачкам потрібно адаптуватися і звикати, а також намагатися зробити це швидше.

 «За можливостями і за талантом заміни гравців, що пішли – рівноцінні!», – стверджує чеський хавбек.

 Едуардо вважає «Шахтар» фаворитом у сьогоднішньому матчі: команда грає вдома і розраховує на гарячу підтримку з боку донецьких уболівальників. На його думку, матчі «Шахтар» – «Динамо» завжди були особливими. Сьогодні потрібно відкинути всю статистику і показати найкращий футбол.

 За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: