fbpx
Кінотеатри

Стали відомі імена претендентів на роль нового Бетмена

 Касовий успіх нового фільму про Супермена «Людина зі сталі» відразу забезпечив фільму продовження, на що і розраховували його творці. Через деякий час після виходу фільму стало відомо, що в наступній частині Супермена чекає зустріч з ще одним популярним супергероєм – Бетменом. Однак враховуючи те, що виконавець ролі Бетмена у трилогії «Темний лицар» Крістофера Нолана, актор Крістіан Бейл, зарікся повертатися до цієї ролі, продюсерам довелося шукати нового актора на роль Бетмена.  

 Як повідомляється, зараз розглядаються кандидатури наступних акторів – Джоша Броліна, Райана Гослінга, Меттью Гуда, Макса Мартіні, Річарда Армітіджа і Джо Манганьєлло. Втім, західні ЗМІ підкреслюють, що це поки що чутки. Підтвердженням цьому є і те, що Райан Гослінг, який є серед претендентів, раніше вже говорив про те, що тимчасово йде з кіно. Тому його кандидатура виглядає досить сумнівно.  

 Щодо Джоша Броліна, відомого за фільмами «Старим тут не місце» і «Залізна хватка», то багато хто вважає, що він занадто старий для ролі Бетмена. До слова, акторові 46 років.  

 Меттью Гуд відомий глядачам за фільмом «Хранителі», який також знімав Зак Снайдер, який працював над першою «Людиною зі сталі» і відповідальний за його сіквел. Макса Мартіні можна було бачити нещодавно у фільмі «Тихоокеанський рубіж», а Річард Армітідж знявся в трилогії «Хоббіт» Пітера Джексона, де виконав роль лідера гномів Торина.

  Останній претендент – Джо Манганьєлло, відомий по серіалу «Справжня кров». Також його можна було побачити у фільмі «Супер Майк» Стівена Содерберга. Примітно, що Зак Снайдер бачив його в ролі Супермена, але в підсумку Людину зі сталі зіграв Генрі Кавілл, який свого часу претендував на роль Бетмена.

Читайте також: