fbpx
Футбол

Мілевський заплатить за розірвання контракту з «Динамо»?

 Український форвард Артем Мілевський як і раніше сподівається перейти в італійський «Ліворно».

 Зазначимо, що крапку у вже обридлій трансферній сазі під назвою «Артем Мілевський та "Ліворно"» ставити поки що рано, незважаючи на те, що в «Динамо» відмовляються безкоштовно відпустити свого футболіста.

 Як повідомляє італійський ресурс amaranta.it, український нападаючий згоден заплатити «Динамо» за дострокове розірвання контракту зі своєї кишені, а також пробачити борг у розмірі 400 тисяч євро, які Мілевському нібито заборгував столичний клуб.

 Повідомляється, що у разі позитивного вирішення ситуації з «Динамо» Артем Мілевський відразу ж відправиться в розташування новачка Серії А «Ліворно» і поставить свій підпис під контрактом з італійським клубом, після чого приступить до підготовки до сезону.

 Раніше повідомлялося, що Артем Мілевський, який не потрапляє в першу команду «Динамо» і намагається працевлаштуватися в інших клубах, був помічений в Азербайджані. Зазначимо, що на чолі ФК «Габала», що  рветься в єврокубки, стоїть російський фахівець Юрій Сьомін, який раніше працював з київським «Динамо».

 За матеріалу: isport.ua

Читайте також: